Više od 250 zdravstvenih radnika u SAD već preporučuje CuraLin hiljadama dijabetičara

CuraLife Collaboration

Iz kompanije CuraLife stigla je veoma značajna vijest. Naime, u SAD je upravo pokrenuta klinička studija nad 100 pacijenata koji koriste CuraLin – dodatak ishrani za uspostavljanje uravnoteženog nivoa šećera u krvi. Studija se sprovodi u saradnji sa Vašingtonskim udruženjem naturopatskih ljekara (VANP) i Nacionalnim univerzitetom za prirodnu medicinu (NUNM).

S obzirom na to da na stotine zdravstvenih radnika već preporučuje CuraLin hiljadama pacijenata, CuraLife nastavlja da se širi i van online prodajnih kanala, što ponovo postaje aktuelno kako opada broj novozaraženih Covid-om 19 širom SAD.

„Ovo je pogodno vrijeme za klinička ispitivanja“, kaže Remi Rajnstajn (Remi Reinstein), direktor prodaje za Ameriku u kompaniji CuraLife. „Vidjeli smo veoma snažan odgovor kliničara na CuraLin dok smo širili mrežu pružalaca zdravstvenih usluga i obrazovnih institucija, poput našeg nedavnog partnerstva sa Univerzitetom Bastir.“

CuraLife s ponosom nastavlja partnerstvo sa vodećim ljekarima i obrazovnim institucijama, zajedno stvarajući naučnu osnovu za prirodnu podršku nivou glukoze – CuraLin.

Da biste vidjeli zašto sve više i više ljekara preporučuje CuraLin, posjetite www.curalife.com.