CuraLife dostupan u 50 država širom planete

CuraLife dostupan u 50 drzava

CuraLife je došao do nove prekretnice u svojoj globalnoj misiji da pomogne ljudima sa dijabetesom širom svijeta da imaju bolji život.

CuraLin se online prodaje direktno potrošačima u više od 50 zemalja svijeta!

CuraLife se također brzo širi na svim digitalnim tržištima. Iako je na “Amazonu” lansiran tek u januaru 2021. godine, CuraLin je već dobio više od 500 recenzija sa pet zvjezdica, kao i prestižne “Amazonove” značke Choice i Amazon Best Seller. Uskoro ćemo se proširiti i na nova međunarodna tržišta.

Geografska raznolikost korisnika CuraLin-a nastavlja da potvrđuje efikasnost i bezbjednost CuraLin-a u različitim regionalnim načinima ishrane, stilovima života i kulturama. Do sada se CuraLin pokazao kao efikasan dodatak za podršku održavanju nivoa glukoze, bez obzira na to gdje se u svijetu nalaze pacijenti. Uz obrazovni sadržaj koji promoviše kroz svoje kanale i podršku zajednice, CuraLife pruža bitne alate dijabetičarima na njihovim individualnim zdravstvenim putovanjima. Gdje god da se nalazi pacijent sa dijabetesom, CuraLife je tu da mu pomogne.

CuraLife trenutno uspostavlja centar za podršku i u deset zemalja jugoistočne Azije – u Brunejima, Kambodži, Indoneziji, Laosu, Maleziji, Mjanmaru, Filipinima, Singapuru, Tajlandu i Vijetnamu, radi poboljšanja usluga i dostave artikala u regionu Južnog Pacifika.

Da biste saznali više o tome zašto CuraLin postaje sve popularniji širom svijeta, posjetite curalife.com ili se pridružite grupi „Pobijedimo zajedno Dijabetes Tip 2“ na Facebook-u da biste se direktno povezali sa hiljadama korisnika CuraLin-a.