CuraLin – NAJBOLJA PONUDA

640,00 KM

Besplatna dostava50KM uštede

Idealno za osobe sa dijabetesom tipa 2 koje nemaju dilema o korisnosti CuraLin-a već žele dodatno uštedjeti.

Naši zadovoljni korisnici, osobe sa dijabetesom tip 2, već su prepoznali sve prednosti CuraLin-a i postali naši redovni kupci.

Njihova iskustva potvrđuju da CuraLin jeste:

  • efikasna i
  • 100% prirodna pomoć

koja život sa dijabetesom tip 2 čini lakšim.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Pakiranjem koje se sastoji od pet bočica, od kojih svaka sadrži 180 kapsula, obezbijediti ćete dovoljno zaliha za najmanje 6 mjeseci (do godinu dana, u zavisnosti od vaših potreba.)

Više od same kontrole razine glukoze u krvi, sastojci CuraLin-a dodatno optimiziraju:

  • Produkciju inzulina i apsorpciju glukoze
  • Rad jetre i oporavak pankreasa
  • Apsorpciju glukoze kroz digestivni trakt
  • Rad imunog sistema

Najbolja ponuda: CuraLin (5x 180 kapsula, 6 do 12 mjeseci upotrebe)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “CuraLin – NAJBOLJA PONUDA”

CuraLin NAJBOLJA PONUDA - Najčešča pitanja i odgovori

CuraLin 5×180 kapsula

Koliko kapsula sadrži bočica CuraLin-a? Koliko kapsula sadrži bočica CuraLin-a?

Svaka bočica CuraLin-a sadrži 180 kapsula, i to je dovoljno za 1 do 3 mjeseca upotrebe, ali može da traje i duže, u zavisnosti od vaših potreba. Svaka kapsula CuraLine-a je napravljena u najmodernijim uslovima koji zadovoljavaju visoke standarde FDA, GMP and ISO 9001 i prolazi minimalno 12 testova prije pakovanja i prodaje. Ukratko, sa bočicom CuraLine-a dobijate i zlatni standard proizvodnje prirodnih dodataka ishrani.

Koliko bočica bi trebalo naručiti? Koliko bočica bi trebalo naručiti?

Idealna porudžbina za nove kupce je STARTER, koji je najčešće dovoljan za 1 do 3 mjeseca. Ne samo što je to dovoljno vremena da otkrijete poboljšanje kvalitete života koje CuraLin donosi, već da vidite i konretne rezultate kao što su lakša regulacija ishrane, stabilnije razine glukoze u krvi i smanjen osjećaj umora. Ukoliko ste se već uvjerili u efikasnost CuraLin-a, pogledajte našu najpopularniju, kao i našu najbolju ponudu.

Koliko brzo se vide rezultati? Koliko brzo se vide rezultati?

Kliničke studije su dokazale da se snižavanje nivoa glukoze u krvi može očekivati tokom prva 72 sata korišćenja CuraLin-a, u čak 70% slučajeva.

Kod određenog broja korisnika potrebno je do tri nedelje korišćenja da bi se vidjeli prvi rezultati. Kontinuirano korišćenje CuraLin-a dovodi do opšteg poboljšanja kvaliteta života. Umor, suha usta, često mokrenje, zamagljen vid – najčešće potpuno nestaju.

Rezultati dobijeni uzimanjem dodataka ishrani mogu varirati i nisu isti za sve osobe, a zavise od i od opšteg stanja vašeg organizma.

Kako mogu koristiti CuraLin? Kako mogu koristiti CuraLin?

Prije početka korišćenja bilo kojeg dodatka prehrani konsultujte se sa svojim ljekarom. Broj CuraLine kapsula koje trebate uzeti 30 minuta poslije obroka zavisi od vaše prosječne dnevne razine šećera u krvi.

Ako je vaša prosječne dnevne razina šećera u krvi niža od 6,7 mmol/l (<120 mg/dl) preporučuje se:

  • 2 kapsule dnevno, odnosno 1 kapsula pola sata poslije doručka i 1 pola sata poslije večere ili pred spavanje

Za osobe koje imaju prosječne dnevne razine šećera u krvi od 6,7 mmol/l do 7,8 mmol/l (120 mg/dl – 140 mg/dl) preporučuje se:

  • 4 kapsule dnevno, odnosno 1 pola sata poslije doručka, 1 pola sata poslije ručka i 2 pola sata poslije večere ili pred spavanje

Za osobe sa prosječnim dnevnim razinama šećera u krvi više od 7,8 mmol/l (>140 mg/dl) preporučuje se:

  • 6 kapsula dnevno, odnosno 2 pola sata poslije doručka, 2 pola sata poslije ručka i 2 pola sata poslije večere ili pred spavanje.

Preporučujemo vam da češće kontrolirate nivo šećera u krvi kada koristite CuraLin kako biste mogli da pratite svoj napredak. U prvoj nedelji korišćenja je poželjno da dva do tri puta dnevno provjeravate glukozu. Kada vaše vrijednosti šećera u krvi dođu u normalu, možete prilagoditi svoju terapiju, (insulin ili lijekovi) obavezno u konsultaciji sa ljekarom.

Koliko je bezbjedan CuraLin? Postoje li nuspojave? Koliko je bezbjedan CuraLin? Postoje li nuspojave?

CuraLin je 100% proizvod biljnog porijekla i nema registrovanih nuspojava.

CuraLin ima rješenje Federalnog Ministarstva Zdravlja Bosne i Hercegovine od 02.04.2021 godine. Certifikati GMP i ISO 9001 koje posjeduje CuraLife osiguravaju vrhunske, bezbjedne i visoko kvalitetne proizvode. CuraLife je takođe registrovan kod FDA (Američke agencije za hranu i lijekove).

CuraLin je prijavljen i odobren i od strane Instituta za prehrambene bioresurse. CuraLin je 100% prirodni biljni proizvod bez nuspojava. Naravno, kao i kod bilo kojeg dodatka, prije upotrebe, posavjetujete sa svojim ljekarom.

Koji je način isporuke? Koji je način isporuke?

Za dostavu proizvoda koriste se kurirske usluge A2B Express-a. Dostava je besplatna širom BiH.

Koji su uslovi vraćanja CuraLife proizvoda? Koji su uslovi vraćanja CuraLife proizvoda?

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno od proizvoda kupljenog preko web shop-a, potpisivanjem izjave o odustajanju, koja je dostupna na web shop-u, odakle je potrošač može preuzeti. Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana od dana kada je proizvod dospio u njegov posjed.

Kako se vrši povrat proizvoda? Kako se vrši povrat proizvoda?

Proizvod koji se vraća mora biti nekorišćen, neoštećen i u originalnoj ambalaži i uz njega mora biti priložen originalni račun – otpremnica i potpisana izjava o odustajanju od ugovora. Ukoliko potrošač odvojeno šalje izjavu o odustajanju i proizvod koji se vraća, dužan je da vrati proizvod bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao izjavu o odustajanju, pri čemu potrošač snosi direktne troškove vraćanja proizvoda. Povrat sredstava se vrši najkasnije 14 dana od dana kada je primljena izjava potrošača o odustajanju. Ukoliko imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas!

NAPOMENA NAPOMENA

Proizvod prestavljan na ovoj stranici je dodatak ishrani i ne izdaje se na recept. Pažljivo pročitajte uputstva na pakiranju i imajte na umu da rezultati uzimanja bilo kojeg dodatka ishrani variraju od osobe do osobe. Dodatak ishrani nije direktna zamjena za terapiju koju je propisao vaš ljekar.